Blank… after updating several other plugins

dev.xiligroup est en travaux Forums xili-tidy-tags plugin Blank… after updating several other plugins

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by  borisj 11 months, 3 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #3965

    borisj
    Member

    Hi, yesterday I updated the following plugins:

    Autoptimize
    Broken Link Checker
    Contact Form Manager
    List category posts
    WP Favorite Posts

    After that had several issues with a blank page.
    – login (blank /wp-admin/)
    – bulk plugin actions
    – post search
    – update posts
    – etc.

    Actions are processed (e.g. posts are updated, plugins are deactivated) but I have to refresh the pages.

    Deactivating the above plugins did not fix the problem. Deactivating all plugins except xili-tags did the job. Everything works fine without xili-tags.

    When deactivating and activating xili-tags I got the following message

    The plugin generated 3 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    I got this message in the past, too.

    Would be great if you can fix this issue or if you can tell me how to handle this issue.

    Sunny regards from Germany,
    Boris

    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by  borisj.
    #3967

    borisj
    Member

    As far as I can see re-installing xili-tags via ftp did the trick/fix.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.