Can't link translated posts

dev.xiligroup is being renovated Forums xili-language plugin Can't link translated posts

Tagged: ,

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  xiligroup dev 7 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3496

    xiligroup dev
    Keymaster

    If you search a post yet ready in another language, you have to follow these step like in this image added in wiki:

    link to wiki

    #3498

    Anonymous

    Thanks for the reply but in my case there is no search button next to create and edit only an empty  space, I can only search posts in the all posts menu and then I get results with checkboxes so I can move or trash posts. There is no select button like in the picture provided.

    Everything with xili language plugin looked really simple and straightforward untill i got to linking posts.

    #3501

    xiligroup dev
    Keymaster

    I read again the code source – no visible condition to display or not search !
    What is your browser ? Have you disable javascript ?
    Can you test with latest firefox or chrome ?

    #3510

    Anonymous

    Hi,

    I am facing the same issue. I did find a temporary solution. In edit post I first selected the other language (other than default, english in my case) and published the post.  I then selected back the english language and then hit publish and voila for the other language, search and create or edit link showed up. I was able to then create the post and published successfully.

    Thanks

    #3524

    xiligroup dev
    Keymaster

    To be full displayed in the language dashboard metabox, the infos must be selected AND the post again updated… and after you see the links for the other languages…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.